Discovery Jaarpas

Wil je nu meteen van deze Jaarpas genieten?

Kennismaking

150 dagen toegang tot de 2 Disney® Parken gedurende 1 jaar(1)

€8 / maand*
(na een eerste storting van €55)

Of

€139
via directe betaling

Met de Discovery Jaarpas krijg je vrije toegang gedurende 150 dagen per jaar tot het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park. In 2 bezoeken terugverdiend**!
Kalender toegangsdagen
150 dagen toegang per jaar
Verder lezen Minder tonen
Mijn voordelen
Geniet maximaal van jouw Jaarpas
Verder lezen Minder tonen
Speciale aanbiedingen en slimme tips
Bekijk de aanbiedingen van het moment
Verder lezen Minder tonen
Betalingsmogelijkheden
Er zijn 2 beschikbare betalingsmogelijkheden: maandelijkse betaling of betaling in één keer
Verder lezen Minder tonen
Mijn nieuwtjes
Ontdek hier de nieuwigheden van de Jaarpassen
Verder lezen Minder tonen
Hulp nodig?
Raadpleeg onze veelgestelde vragen
Verder lezen Minder tonen
Voorwaarden

Prijzen en voordelen horen bij een abonnement op een Jaarpas van 3 november 2017 tot en met 20 maart 2018. De voordelen en kortingen behorend bij elke Jaarpas kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn alleen bestemd voor de houder van de Jaarpas (uitzonderingen voorbehouden). Je hebt een geldige Jaarpas nodig om er gebruik van te kunnen maken.

*Verschuldigd maandbedrag (afgerond naar bovenliggende euro) voor de aankoop van een Jaarpas met maandelijkse betaling (11 termijnen) en afgetrokken van de eerste verplichte storting van €55.
**Berekend op basis van de aankoop van twee tickets Super Magic voor 1 dag / 2 parken voor volwassenen aan €93 (tarief geldig van tot 3/11/17 tot en met 20/03/18, niet verkrijgbaar aan de ingang van de parken en onderhevig aan restrictiedagen).

(1) Dit zijn 215 restrictiedagen, met daarbij inbegrepen de 2e en 3e dag na het opstellen van de definitieve Jaarpas.
(2) Gratis parkeren bij de Disney Parken voor lichte voertuigen en motoren op de geldigheidsdagen van je Jaarpas en tijdens de openingstijden van het Disneyland® Park. Voor campers wordt een toeslag van €10 per dag in rekening gebracht. Toegang tot het parkeerterrein is strikt persoonlijk.

De vermelde prijzen zijn bepaald op basis van de economische omstandigheden op 8/12/16 en kunnen worden gewijzigd in overeenstemming met de toepasselijke algemene verkoopsvoorwaarden van Disneyland® Paris.