Infinity Jaarpas

Wil je nu meteen van deze Jaarpas genieten?

Een echte VIP ervaring

365 dagen vrije toegang tot de 2 Disney® Parken gedurende 1 jaar

€32 / maand*
(na een eerste storting van €55)

OF

€399
Via directe betaling

Met zijn vele voordelen en speciale privileges geeft de Infinity Jaarpas VIP toegang tot de 2 Disney® Parken op alle dagen van het jaar. Het is de favoriet bij mensen die een onvergetelijke ervaring willen beleven in Disneyland® Paris.
Kalender toegangsdagen
365 dagen toegang gedurende 1 jaar
Verder lezen Minder tonen
Mijn voordelen
Geniet elke keer opnieuw van een echte VIP ervaring
Verder lezen Minder tonen
Speciale aanbiedingen en slimme tips
Bekijk de aanbiedingen van het moment
Verder lezen Minder tonen
Betalingsmogelijkheden
Er zijn 2 beschikbare betalingsmogelijkheden: maandelijkse betaling of betaling in één keer
Verder lezen Minder tonen
Mijn nieuwtjes
Ontdek hier de nieuwigheden van de Jaarpassen
Verder lezen Minder tonen
Hulp nodig?
Raadpleeg onze veelgestelde vragen
Verder lezen Minder tonen

Prijzen en voordelen horen bij een abonnement op een Jaarpas t/m 6 november 2018. De voordelen en kortingen behorend bij elke Jaarpas kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn alleen bestemd voor de houder van de Jaarpas (uitzonderingen voorbehouden). Je hebt een geldige Jaarpas nodig om er gebruik van te kunnen maken.

*Verschuldigd maandbedrag (afgerond naar bovenliggen euro) voor de aankoop van een Jaarpas met maandelijkse betaling (11 termijnen) en afgetrokken van de eerste verplichte storting van €55.


(1) De toegang tot de parking van de Disney Parken is gratis voor lichte voertuigen en motoren op de geldigheidsdagen van de Jaarpas tot aan sluitingstijd van het Disneyland Park. Voor campers wordt een toeslag van €10 per dag in rekening gebracht. Toegang tot de parking is strikt persoonlijk.

(2) De toegang tot de parking van de Disney Parken is gratis voor lichte voertuigen en motoren op de geldigheidsdagen van de Jaarpas tot aan sluitingstijd van het Disneyland Park. Voor campers wordt een toeslag van €10 per dag in rekening gebracht. Parkeren op de parking voorbehouden voor de bussen is strikt verboden. De gratis toegang tot de parking is niet van toepassing tijdens speciale evenementen (uitgezonderd evenementen gereserveerd voor Jaarpashouders). Toegang tot de parking is strikt persoonlijk.

(3) Bepaalde artikelen uitgezonderd. Kijk op de lijst in de boetieks.

(4) Aanbieding geldig op enkele overnachtingen t/m 6 november 2018. De voorgestelde prijs voor eenzelfde kamer varieert naargelang de beschikbaarheid op het moment van de reservatie. Contacteer ons om de prijs te kennen op de dag van jouw reservatie. Prijs van €107 (afgerond tot op de bovenliggende euro) is geldig voor 1 nacht in Disney's Hotel Santa Fe® per  standaardkamer tijdens het Voordeelseizoen. Het verblijf is exclusief toeristenbelasting (€0,99 per persoon, 18 jaar en ouder, en per nacht in Disney's Hotel Santa Fe® en zal worden toegevoegd aan het totaalbedrag van jouw verblijf op het moment van de reservatie) en exclusief ontbijt. Tarieven op aanvraag voor elke nieuwe reservatie met een maximum van 2 kamers/blokhutten per reservering. Korting niet van toepassing op de Premium Plus Blokhutten, familiekamers in Disney's Hotel Santa Fe® en Disney's Newport Bay Club, Golden Forest Suites, Compass Club Suites, Empire Club kamers en suites en de Castle Club kamers en suites).

(5) Korting op tickets voor 1 dag gekocht bij de loketten bij de ingang van de Disney® Parken®(maximaal 5 tickets per dag per Jaarpaslid). Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.

(6) Aankoop beperkt tot een PhotoPass+ Jaarpas per lid. Dit is geldig tijdens de geldigheidsduur van de Jaarpas (in plaats van 10 dagen voor de klassieke PhotoPass+ , die verkocht wordt voor de adviesprijs van €69,99) en is te gebruiken in bepaalde attracties en tijdens ontmoetingen met de Disney Figuren in aanwezigheid van een Disney PhotoPass™ fotograaf. Verkrijgbaar in de volgende boetieks: Disneyland® Park: New Century Notions, Flora's Unique Boutique, Ribbons & Bows, Emporium, Big Thunder Photographer, Sir Mickey's Boutique, Strollers, Constellations, Star Command Photographers, STARPORT, Meet Mickey Mouse, Princess Pavilion, Le Coffre du Capitaine en Light Speed Photography.- Walt Disney Studios® Park: Walt Disney Studios Store, Les Légendes d'Hollywood, Rock around the Shop, Tower Hotel Gifts - Disney Village®: The Disney Gallery, World of Disney, World of Toys - Disney® hotels: Alle boetieks (de lijst van de boetieks kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd). De gratis PhotoPass+ Jaarpas voor de Jaarpas Infinity is verkrijgbaar in de eerder genoemde boetieks.

(7) Kortingen zijn geldig op maaltijden en alcoholvrije dranken in de restaurants van de hotels en de parken van Disneyland® Paris en in onderstaande restaurants van Disney Village: Annette's Diner, Café Mickey, La Grange, New York Style Sandwiches en The Steakhouse, en voor maximaal 6 personen. Het voordeel is ook geldig op kerstavond en oudejaarsavond (24 en 31 december), niet op restrictiedagen en na reservering voor maximaal 5 personen.

(8) Korting is uitsluitend geldig op categorie 2 van de adviesprijzen bij de loketten, bij de ingang van 'Buffalo Bill's Wild West Show... met Mickey en zijn vrienden', op basis van beschikbaarheid en met een maximum van 5 tickets per Jaarpaslid. Geen voorstelling op bepaalde dagen van de week. Deze show is niet geschikt voor mensen met astma of andere aandoeningen aan de luchtwegen.

(9) Op de green fees, in het restaurant en in de boetieks op artikelen met het etiket Golf Disneyland®.

(10) Kortingen zijn geldig op ontbijt met Disney Figuren in het Plaza Gardens Restaurant in het Disneyland® Park, voor maximaal 5 personen.

(11) Privilege-ticket voor 1 dag / 2 parken (een tarief voor volwassene/kind), geldig op de dag van het bezoek, te koop bij de loketten aan de ingang van de Disney® Parken, maximaal 5 tickets per week per Jaarpaslid en maximaal 10 tickets in de geldigheidsperiode voor de Jaarpas Magic Plus en 20 tickets in de geldigheidsperiode van de Jaarpas Infinity. De tickets zijn uitsluitend geldig op de geldigheidsdagen van de Jaarpas.

(12) Overnacht in een Disney® Hotel en geniet van extra magie in de Disney® Parken. Deze voorwaarden zijn de geldende voorwaarden die van kracht zijn op het moment van publicatie. Extra Magic Time is afhankelijk van de beschikbaarheid en kan variëren tussen de verschillende Disney Parken.

(13) Op basis van beschikbaarheid. Bepaalde Jaarpas evenementen zijn exclusief te reserveren voor de houders van een Infinity Jaarpas op basis van beschikbaarheid

(14) Op basis van beschikbaarheid. Eén buggy en rolstoel per dag per Jaarpashouder.

(15) Maximaal 3 stuks bagage per Jaarpashouder per dag.

(16) 1 hond of kat per Jaarpashouder en per dag (geen nacht).

(17) Een Jaarpaslid krijgt een specifieke alcoholvrije cocktail aangeboden in de restaurants met tafelbediening (behalve bij Café des Cascadeurs en in de restaurants van Disney Village).

(18)VIP plaatsen voor Disney Illuminations, Disney Stars on Parade en de openlucht seizoensshows die plaatsvinden op het podium van Production Courtyard. Het aantal plaatsen is beperkt en reserveren is verplicht vanaf 15 dagen voor en tot 24 uur voor de dag van het bezoek via de speciale telefoonlijn. Alleen geldig voor de houder van een Jaarpas Infinity. Toegang op vertoon van de Jaarpas Infinity en de reserveringscoupon, in te leveren bij City Hall en bij Studios Services. De coupon is niet overdraagbaar.

(19)  Toegang tot de zwembaden van Disney's Hotel New York®, Disney's Newport Bay Club® en Disney's Sequoia Lodge® op vertoon van de coupon bij de conciërge van de hotels. Het aantal plaatsen is beperkt, volgens de beschikbare tijdsloten (2 tijdsloten/dag, 1 's ochtends en 1 's middags) en reserveren is verplicht vanaf 15 dagen voor en tot 24 uur van tevoren via de speciale telefoonlijn. Geldig voor de houder van een Jaarpas Infinity en een reisgezel. De houder van de Jaarpas en de reisgezel beloven het interne reglement van het zwembad te respecteren. De zwembaden zijn in bepaalde periodes gesloten, raadpleeg de sluitingsdagen van de zwembaden op disneylandparis.be. Neem voor meer informatie contact op met de speciale lijn. De vermelde prijzen zijn bepaald op basis van de economische omstandigheden op 28/06/2017 en kunnen worden gewijzigd in overeenstemming met de toepasselijke algemene verkoopvoorwaarden van Disneyland® Paris.