Fantasy Jaarpaspoort

Welkom beste Fantasy Jaarpaspoorthouder!

Hier vind je het laatste nieuws en de leuke plannen die we voor jou in petto hebben.
Kalender toegangsdagen
320 dagen toegang per jaar
Verder lezen Minder tonen
Mijn voordelen
Geniet maximaal van jouw Jaarpas
Verder lezen Minder tonen
Speciale aanbiedingen en slimme tips
Bekijk de aanbiedingen van het moment
Verder lezen Minder tonen
Ontdek onze Jaarpassen!
Verder lezen Minder tonen
Mijn nieuwtjes
Ontdek hier de nieuwigheden van de Jaarpassen
Verder lezen Minder tonen
Hulp nodig?
Raadpleeg onze veelgestelde vragen
Verder lezen Minder tonen
Voorwaarden

(1) Reservatie wordt aangeraden via +33 1 60 30 40 50 (internationale tarieven, volgens provider). Kortingen enkel geldig op maaltijden en alcoholvrije dranken in de restaurants van de Disney® Parken en Disney® Hotels, alsook in de hierna vernoemde restaurants in Disney Village: Annette’s Diner, Café Mickey, La Grange, New York Style Sandwiches en The Steakhouse.
(2) Uitgezonderd bepaalde artikelen. Zie lijst in de boetiek.
(3) Reservatie via +33 1 60 45 71 00 (internationale tarieven, volgens provider). Korting is uitsluitend geldig op categorie 2 van de adviesprijzen bij de loketten, bij de ingang van 'Buffalo Bill's Wild West Show... met Mickey Mouse en zijn vrienden', op basis van beschikbaarheid en met een maximum van 5 tickets per Jaarpaspoortlid en per dag. Geen voorstelling op bepaalde dagen van de week. Deze show is niet geschikt voor mensen met astma of andere aandoeningen aan de luchtwegen.
(4) Ticket is geldig voor maximaal 5 vrienden per dag, gekocht bij de loketten van de Disney Parken voor een bezoek op dezelfde dag.
(5) Klik op «Meer weten» om meer details en voorwaarden te verkrijgen over Photopass+ voor Jaarpaspoorthouders.
(6) Gratis parking bij de Disney Parken tijdens de openingsuren van het Disneyland® Park. Bij het eerste bezoek aan het Park met een tijdelijk Jaarpaspoort kan de betaling van de parking niet worden teruggevorderd, zelfs als dit voordeel is inbegrepen bij je jaarpaspoort. De toegang tot de parking is strikt persoonlijk.
(7) Deze voorwaarden zijn de geldende voorwaarden die van kracht zijn op het moment van publicatie. Extra Magic Time is afhankelijk van de beschikbaarheid en kan variëren tussen de verschillende Disney Parken.

De voordelen en kortingen die samengaan met het Fantasy Jaarpaspoort zijn niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en zijn beperkt tot de houder van het Jaarpaspoort. Om hiervan gebruik te maken dient een geldig Jaarpaspoort te worden voorgelegd. De Jaarpaspoorten zijn onderhevig aan de algemene abonnementsvoorwaarden, die hieronder te raadplegen zijn.
De vermelde prijzen zijn gebaseerd op de economische omstandigheden op 8 december 2015 en kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de geldende algemene verkoopvoorwaarden van Disneyland® Paris.