Magic Flex Jaarpas

Wil je nu meteen van deze Jaarpas genieten?

Meer vrijheid

300 dagen vrije toegang tot de 2 Disney® Parken gedurende 1 jaar(1)

€13 / maand*
(na een eerste storting van €55)

of

€189
via directe betaling

Met 300 dagen toegang, inclusief bepaalde weekends en bepaalde vakantiedagen en gratis optie parkeren is de Magic Flex Jaarpas zeer geschikt voor mensen die voor weinig geld naar Disneyland Paris willen gaan.
Kalender toegangsdagen
300 dagen toegang per jaar
Verder lezen Minder tonen
Mijn voordelen
Geniet maximaal van jouw Jaarpas
Verder lezen Minder tonen
Speciale aanbiedingen en slimme tips
Bekijk de aanbiedingen van het moment
Verder lezen Minder tonen
Betalingsmogelijkheden
Er zijn 2 beschikbare betalingsmogelijkheden: maandelijkse betaling of betaling in één keer
Verder lezen Minder tonen
Mijn nieuwtjes
Ontdek hier de nieuwigheden van de Jaarpassen
Verder lezen Minder tonen
Hulp nodig?
Raadpleeg onze veelgestelde vragen
Verder lezen Minder tonen
Voorwaarden

Prijzen en voordelen horen bij een abonnement op een Jaarpas van 3 november 2017 tot en met 20 maart 2018. De voordelen en kortingen behorend bij elke Jaarpas kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn alleen bestemd voor de houder van de Jaarpas (uitzonderingen voorbehouden). Je hebt een geldige Jaarpas nodig om er gebruik van te kunnen maken.

*Verschuldigd maandbedrag (afgerond naar bovenliggende euro) voor de aankoop van een Jaarpas met maandelijkse betaling (11 termijnen) en afgetrokken van de eerste verplichte storting van €55.

(1) Uitgezonderd 65 restrictiedagen.
(2) Gratis parkeren in de Disney Parken voor lichte voertuigen en motoren op de geldigheidsdagen van je Jaarpas en tijdens de openingstijden van het Disneyland® Park. Voor campers wordt een toeslag van €10 per dag in rekening gebracht. Toegang tot het parkeerterrein is strikt persoonlijk.
(3) Kijk op de lijst in de boetieks.
(4) Aanbieding geldig op enkele overnachtingen t/m 20 maart 2018. De voorgestelde prijs voor eenzelfde kamer varieert naargelang de beschikbaarheid op het moment van de reservatie. Contacteer ons om de prijs te kennen op de dag van jouw reservatie. Prijs van €66 en €55 (afgerond tot op de bovenliggende euro) is geldig voor 1 nacht in Disney's Hotel Santa Fe® per standaardkamer tijdens het Extra Voordeel Seizoen. Het verblijf is exclusief toeristenbelasting (€0,99 per persoon, ouder dan 18 en per nacht in Disney's Hotel Santa Fe® en zal worden toegevoegd aan het totaalbedrag van jouw verblijf op het moment van de reservatie) en exclusief ontbijt. Tarieven op aanvraag voor elke nieuwe reservatie met een maximum van 2 kamers/blokhutten per reservering. Korting niet van toepassing op de Premium Plus Blokhutten, familiekamers in Disney’s Hotel Santa Fe® en Disney’s Newport Bay Club, Golden Forest Suites, Compass Club Suites, Empire Club kamers en suites en de Castle Club kamers en suites).
(5) Korting op tickets voor 1 dag gekocht bij de loketten bij de ingang van de Disney® Parken®(maximaal 5 tickets per dag per Jaarpaslid). Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
(6) Aankoop beperkt tot een PhotoPass+ Jaarpas per lid. De PhotoPass+ Jaarpas is geldig tijdens de volledige geldigheidsduur van de Jaarpas (in plaats van 10 dagen voor de klassieke PhotoPass+ , die verkocht wordt voor de adviesprijs van €69,99) en is te gebruiken in bepaalde attracties en tijdens ontmoetingen met de Disney figuren in aanwezigheid van een Disney PhotoPass™ fotograaf. Verkrijgbaar in de volgende boetieks: Disneyland® Park: New Century Notions, Flora’s Unique Boutique, Ribbons & Bows, Emporium, Big Thunder Photographer, Sir Mickey’s Boutique, Strollers, Constellations, Star Command Photographers, Meet Mickey Mouse, Princess Pavilion en de Coffre du Capitaine en Light Speed Photography.- Walt Disney Studios® Park: Walt Disney Studios Store, Les Légendes d’Hollywood, Rock around the Shop, Tower Hotel Gifts - Disney Village®: World of Disney, World of Toys - Disney® hotels: Alle boetieks (de lijst van de boetieks kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd). De gratis PhotoPass+ Jaarpas voor de Jaarpas Infinity is verkrijgbaar in de eerder genoemde boetieks.

De vermelde prijzen zijn bepaald op basis van de economische omstandigheden op 8/12/16 en kunnen worden gewijzigd in overeenstemming met de toepasselijke algemene verkoopvoorwaarden van Disneyland® Paris.