Vernieuw je Jaarpas

Krijg 4 maanden cadeau!*
Verloopt je Jaarpas in de komende 2 maanden?
Dan is nu het moment om het te vernieuwen en te profiteren van 4 maanden gratis (dus 16 maanden voor de prijs van 12)! *
Hoe werkt het?
1/ Via internet**
Het is niet nodig om je te verplaatsen, vernieuw jouw Jaarpas meteen via internet. Geniet van 30 extra dagen na de vervaldatum van je Jaarpas.

Volg onderstaande stappen:
  1. Klik op « Reserveer nu » bovenaan deze pagina
  2. Kies « Betaling in een keer met verstrekking van een tijdelijke Jaarpas »
    Om een Jaarpas online aan te kopen via maandelijkse betaling, dien je gebruik te maken van de website van Frankrijk (dit kan door rechts bovenaan de pagina de taal/ het land te wijzigen). Opgepast, deze website is uitsluitend beschikbaar in het Frans. Voor meer informatie, kan je ons contacteren op het nummer 078 15 60 28
2/ In het Disneyland® Park
Kom op een van je bezoeken langs bij het Bureau Pass  Annuel of bij de Donald Desk en neem meteen je nieuwe Jaarpas mee.
Vernieuw je Jaarpas in de 2 maanden voor de vervaldatum van je abonnement en kies je betaalwijze: maandelijks of in één keer
Als je per maand betaalt, hoef je op de dag van verlenging niets te betalen.
3/ Per post
Ontvang je Jaarpas rechtstreeks in je brievenbus door de bestelbon in te vullen die je hieronder kunt downloaden. Stuur hem met je betaling – kies maandelijks of in één keer – en met de vernieuwingssmail voor de vervaldatum van je Jaarpas naar het volgende adres:

Disneyland® Paris Pass Annuel par correspondance
77 777 Marne-la-Vallée - Cedex 4 – Frankrijk


* Aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen. Aanbieding geldig voor Jaarpassen met als uiterste vervaldatum 06/11/2018. De nieuwe Jaarpas is geldig vanaf de dag na de laatste geldigheidsdag van de oude Jaarpas.
** Alleen voor inwoners van Frankrijk. Een tijdelijke Jaarpas die je krijgt na aankoop via internet is geldig tot 2 maanden na de aankoopdatum.